Aamiainen Mäkkärissä heti puolenyön jälkeen?

McDonald'sin logoMiltäs tuntuisi syödä aamiaista McDonald’sissa kello yhdeltä yöllä? Aamiainen kello yhdeltä tuntuu hieman oudolta ajatukselta, mutta Mäkkäri lähtee lanseeraamaan kymmenen tunnin mittaista aamiaisjaksoaan kokeellisesti Yhdysvalloissa Ohiossa. McDonald’sit ovat tunnetusti auki läpi yön, mutta tuloja aamukahden ja aamuviiden välillä kertyy pikaruokajätille vähemmän kuin 1 % kaikista tuloista. Tuohon ravintolaketju haluaa muutoksen.

McDonald’sin ajatuksena on siis lisätä myyntiään yöllä. Aamiaista saa tulevaisuudessa heti puolenyön jälkeen. Muutos tulee voimaan kaikissa Ohion osavaltion pikaruokaloissa. Yhtiö pyrkii houkuttelemaan yösyöppöjä Mäkkäriin suosituimmilla aamiaisherkuillaan. Kaikkia McDonald’sin aamiaismenun tuotteita ei tule olemaan tarjolla ja hampurilaisia saa yöaikaan ostettua muuten normaalisti.

Kun muut pikaruokaketjut markkinoivat ruokailua pikkutuntien aikaan myöhäisenä illallisena, aikoo Mäkkäri venyttää aamiaisen kymmenen tunnin mittaiseksi sessioksi. Tuleekohan kikka toimimaan? Itselleni ei ainakaan tullut houkutus lähteä McDonald’siin aamiaiselle heti puolenyön jälkeen, mutta luultavasti he tietävät mitä tekevät. Yön aikana tulevia tuloja on vaikea saada ainakaan nykyisestä laskemaan.

lähde: business insider

Yksi vastaus artikkeliin ”Aamiainen Mäkkärissä heti puolenyön jälkeen?

  1. Heippa,
    Tahtoisin ehdottaa jos jonkin sorttista yhteistyötä. Ottakaahan yhteyttä niin jutellaan lisää…

    Terkuin,
    Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *